Hoe we testen

Hoe we testen

Onze missie bij Reviewgigant is consumenten informatie geven dat hen kan helpen om betere en meer overwogen verkoopbeslissingen te nemen. Wij zijn er van overtuigt dat wetenschappelijke testprocedures om de prestaties van producten te onderzoeken nodig zijn om onafhankelijke, eerlijke en accurate reviews te creëren. Te vaak zien we reviews met slecht geïnformeerde analyses, prestatie conclusies gebaseerd op testen die niet gestandaardiseerd zijn en partijdig zijn richting de bedrijven die gereviewed worden. Al onze reviews worden gedaan door productexperts. Daarnaast verbieden we ook dat onze schrijvers giften accepteren van bedrijven die ze bespreken. Tot slot volgen we strikte gestandaardiseerde testmethodes die we hieronder beschreven hebben.

 

Test filosofie en wetenschappelijke methode

Tijdens onze reviews en testprocedures proberen we zoveel mogelijk de wetenschappelijke methode te volgen. Dit is onder andere het verzamelen van meetbaar bewijs door middel van objectieve en onpartijdige procedures die makkelijk te herhalen en rapporteren zijn voor elk product. Onze reviews combineren verscheidene testprocedures die ontworpen zijn om elk aspect van de prestatie van producten uitgebreid te testen. De uitgebreide testaanpak houdt in dat onze reviews een van de meest betrouwbare, eerlijke en uitgebreide zijn die je kan vinden.

 

Objectieve testscores

Bijna al onze reviews zijn gebaseerd op testen die uitgevoerd worden in onze testruimtes en er zijn maar weinig uitzonderingen. We gebruiken nooit informatie of testresultaten die door de fabrikant aangeleverd worden om tot onze scores te komen. Onze reviews worden allemaal geschreven door werknemers van Reviewgigant en dit zijn allemaal ervaren en talentvolle schrijvers die de nieuwste ontwikkelingen binnen hun categorieën begrijpen. Ook begrijpen ze wat voor invloed deze ontwikkelingen kunnen hebben op de producten die ze reviewen.

 

Subjectieve testscores

Voor die gebieden van een product die simpelweg niet geanalyseerd kunnen worden met een test, gebruiken onze reviewers een vergelijkende methode van analyse. Elk onderdeel dat geanalyseerd wordt door middel van menselijke waarneming in plaats van wetenschappelijk testen wordt gedaan door dat product te vergelijken met andere producten op de markt. De scores die geproduceerd worden in deze subjectieve onderdelen zijn oudere scores, die gebaseerd zijn op scores van eerdere producten. Dit betekent dat ons testregime uitgebreid is, waarbij de prestaties van het product onderzocht worden, het gebruiksgemak en hoe goed het past in levensstijlen van de gebruikers. We onderzoeken het gehele product, niet alleen aspecten er van.

 

Eerlijke en gelijke behandeling van alle producten

Al dit testen doen we met één doel: om je accurate en wetenschappelijke informatie te geven over hoe goed een product presteert tijdens de taken waar hij voor gemaakt is, het maakt niet uit wat de kosten zijn. In onze uiteindelijke conclusies overwegen we de prijs wel, maar tijdens het testproces wordt dit niet meegenomen. Een printer of stofzuiger van €100 zal hetzelfde testproces doorlopen als eentje van €500.

Reviewgigant
Logo