iHealth Core Wireless Scale review

Ik ben één van die ongelukkige zielen die altijd in gevecht is met gewicht en gewichtsverlies. Een aantal jaar geleden ging ik er echt voor om voor een betere levensstandaard te zorgen. Hierbij verloor ik een pak kilo’s en voelde ik me veel beter dan daarvoor. De transformatie kwam door een geweldig fitness en voedingsprogramma. In die tijd moest ik me wekelijks wegen en meten, wat altijd een beetje saai en een gedoe was. Vandaag de dag zijn er echter verschillende smart apparaten die mensen helpen bij hun zoektocht naar een betere gezondheid. Een zo’n apparaat is de iHealth Core Wireless Scale. In deze iHealth Core Wireless Scale review zal ik kijken wat hij zoal te bieden heeft.

Vergelijk prijzen nu bij

 

iHealth Core Wireless Scale review:

Hoe werkt hij?

Beste iHealth Core Wireless Scale ReviewDe iHealth Core Wireless Scale biedt gebruikers een uitgebreid overzicht van waar hun lichaam uit bestaat en hoe hun fitness routine een impact heeft op hun algehele welzijn na verloop van tijd. De oplossing maakt het ook mogelijk voor personen met chronische problemen zoals obesitas en hypertensie om hun gezondheid beter in de gaten te houden en meer geïnformeerde levensstijl beslissingen te maken.

De nieuwe weegschaal gebruikt elektronische sensors en gepatenteerde algoritmes om accuraat negen aspecten van de opmaak van je lichaam te meten, waaronder:

  • Gewicht en body mass index
  • Lichaamsvet
  • Vetvrije, spier en botmassa
  • Water gewicht
  • Dagelijkse calorieën
  • Visceraal vetgehalte

Hij stuurt deze informatie dan automatisch via Wi-Fi naar de iHealth Cloud, waar gebruikers toegang hebben tot hun resultaten en kunnen volgen met de nieuwe MyVitals app, welke beschikbaar is voor zowel Apple als Android apparaten. Wanneer je een nieuwe fitness routine of aan een nieuwe medicatie begint, dan kan deze data erg behulpzaam zijn voor gebruikers om te begrijpen of je meer vet of spieren krijgt, zodat de nodige aanpassingen gemaakt kunnen worden. Door veranderingen in de opmaak van het lichaam over een bepaalde periode in de gaten te houden, kunnen gebruikers bepalen of hun programma positieve/gewenste resultaten of helemaal geen impact heeft.

De HIPPA compatibel weegschaal oplossing ondersteunt maximaal 10 unieke gebruikers en slaat maximaal 200 metingen offline op, welke gesynchroniseerd kunnen worden met de MyVitals app op ieder moment dat je dat wilt. Hij heeft ook de nieuwste van de nieuwste bio-impedantie en gepatenteerde algortimes om voor accurate resultaten te zorgen.

Vergelijk prijzen nu bij

 

Onze ervaring

Ik kon de iHealth Core Wireless Scale ongeveer een week uitproberen. Ik ben er achter gekomen dat het het beste is om een keer per week te wegen. Mijn gewicht fluctueert namelijk nogal dagelijks en wekelijks meten zorgt daardoor voor meer accurate metingen. Dus het overgrote deel van onze iHealth Core Wireless Scale review bestaat uit een aantal testmetingen die we gedaan hebben.

Goedkope iHealth Core Wireless Scale Review

Ten eerste wordt de weegschaal volledig geassembleerd en met batterijen geleverd. Er is een kleine strip die je moet verwijderen om ervoor te zorgen dat je de weegschaal kan gebruiken. De volgende stap is je smartphone verbinden via de iHealth MyVitals app. Het instellen via de app was aardig eenvoudig. Je moet echter wel je draadloze router informatie invoeren, terwijl andere draadloze producten die simpelweg kopiëren van je telefoon. Zodra de weegschaal verbonden is met je Wi-Fi ben je klaar om te beginnen. Je gaat simpelweg op de weegschaal staan en het apparaat doet vervolgens al het werk.

Vergelijk prijzen nu bij

De eerste keer dat ik op de weegschaal ging staan kwam mijn gewicht naar voren, waarna ik van de weegschaal afstapte. Dat moet je echter niet doen. Dit is namelijk niet een volledige meting en zal niet opgeslagen worden. Blijf op de weegschaal staan totdat je BMI percentage naar voren komt en daarna kan je er afstappen. Zodra ik dat deed had ik een meting die opgeslagen was en naar mijn app gestuurd werd.

Wat echt gaaf is aan deze weegschaal en de app, is dat je zoveel meer krijgt dan alleen je gewicht. Je krijgt een veel uitgebreider overzicht van je algehele gezondheid. Mijn favoriete meting is het water gewicht. Zo ben ik er vandaag achter gekomen dat 35,7% van mijn lichaamsgewicht bestaat uit water of vloeistof. Het ‘ideale’ percentage zou tussen de 45-60% moeten zijn. Dit is een stukje van mijn gezondheid waar ik voor de iHealth Core Wireless Scale geen idee van had.

 

Conclusie van deze iHealth Core Wireless Scale review

Ik had voorheen alleen maar een eenvoudige weegschaal die alleen maar een nummer liet zien. Maar wat ik ontdek, is dat er veel meer is dan alleen je gewicht en hoe dat voor je algehele gezondheid zorgt. Je hebt controle over verschillende onderdelen van dat nummer en je bent ook meer dan wat hij over je zegt. Deze weegschaal is een geweldige tool om je te helpen bij het gezonder worden. Hij is makkelijk om te gebruiken en alhoewel de prijs sommige personen af zal schrikken, denken we dat hij het waard is als je je leven echt wilt veranderen.

Vergelijk prijzen nu bij

Advertisement

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reviewgigant
Logo