Oral B Genius 9000S review

Oral-B introduceert al lange tijd innovatieve borstelontwerpen die voor maximale tandplakverwijdering zorgen. Het merk is daarom ook erg bekend om hun uitgebreide selectie van handmatige en elektrische tandenborstels die bewezen hebben dat ze effectief de tanden schoonmaken.

In deze Oral B Genius 9000S review bespreken we hun nieuwste elektrische model van het bedrijf. Hij heeft een aantal geweldige functies zoals de positiedetectie functie, wat een geavanceerde manier is om je tanden te poetsen. Ook is er een app voor je smartphone, welke gegevens zal verzamelen over hoe je je tanden poetst. De app zal je begeleiden om ze op een goede manier schoon te maken.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Belangrijkste functies en eigenschappen in deze Oral B Genius 9000S review: 

 • Positiedetectie functie, verzamelt gegevens en begeleidt je om elke zone lang genoeg te poetsen en zo geen enkele te missen
 • Bluetooth connectiviteit met app voor je smartphone
 • Aanpasbare Multicolor SmartRing technologie (12 kleuren)
 • 3D-beweging van trillen/oscillatie, pulsatie en rotatie schoonmaaksysteem
 • Hij heeft zes schoonmaakmodi, waaronder dagelijks, whitening, gevoelig en tandvleesverzorging
 • Superieur schoonmaken met afgeronde opzetborstels
 • Bescherming van tandvlees door automatische snelheidsverlaging
 • Oplaadbare batterij, mooie reiscase voor tandenborstel en oplader voor de telefoon
 • Smartphonehouder wordt meegeleverd

rose gold Oral B Genius 9000S reviewDe Oral B Genius 9000S heeft een redelijk prijskaartje, maar doorvoor krijg je wel bovenstaande functies er bijgeleverd. Met zijn geavanceerde kruisborstels belooft hij daarnaast 100% verwijdering van tandplak.

Online is dit één van de bestverkochte oplaadbare elektrische tandenborstels. Hou er rekening mee dat je al snel rond de €190 betaalt. Er worden echter vaak kortingen gelanceerd, zodat je hem vaak voor minder dan dat kan krijgen.

 

Plus- en minpunten in een oogopslag

Positief

 • Heeft een handig waarschuwingslichtje om te laten weten wanneer je de batterij moet opladen. De batterijduur is ook zéér lang.
 • Solide gemaakt. Deze tandenborstel is gemaakt van stevige materialen en kan dagelijks gebruik goed aan.
 • Lichtgewicht en makkelijk om mee te nemen wanneer je reist.
 • Grote keuze (6) aan verschillende poetsstanden, voor elke situatie een oplossing
 • De druksensor is een enorme hulp wanneer je vaak te hard drukt of je zorgen maakt over te hard drukken tijdens het tandenpoetsen.

Negatief

 • Om gebruik te maken van de positiedetectie dien je altijd te werken met je smartphone
 • De prijs is aan de hoge kant, maar je krijgt er dan ook de beste tandenborstel op de markt voor terug

 

Overzicht Oral B Genius 9000S review:

positie-detectie Oral B Genius 9000SDeze elektrische tandenborstel zal je laten zien hoe je je tanden op de juiste manier schoon moet maken. Met de positiedetectie technologie zal je kunnen zien hoe goed je je tanden poetst. Het maakt niet uit hoe lang je je tanden al poetst of hoe goed je dit denkt te doen, er is altijd ruimte voor verbetering. En de Oral B Genius 9000S geeft je alle informatie die je nodig hebt.

De technologie maakt gebruikt van een app die je op je smartphone installeert. Er is een app voor zowel iOS als Android apparaten. Wanneer je de Oral B Genius 9000S gebruikt, zal de app gegevens verzamelen en zal je gebieden van je tanden zien die je niet goed poetst. De app geeft je direct feedback en zal gebieden die je mogelijk gemist hebt aanduiden. Hij zal je zelfs begeleiden naar deze plekken, zodat je je tanden grondig schoonmaakt en verwijdering van tandplak maximaliseert.

Beste Oral B Genius 9000S ReviewDe Oral B Genius 9000S maakt gebruik van Bluetooth-technologie en dit maakt het mogelijk om te communiceren met de app op je smartphone. Door de app te gebruiken zal je in principe het soort advies ontvangen dat je anders van een tandarts ontvangt. Als je de tandenborstel met de app gebruikt heb je dus constant een tandarts die je in de gaten houdt en advies geeft.

Je zal je poetsvaardigheden kunnen verbeteren en een nauwkeurige whitening methode voor je tanden volgen. Oral-B heeft verscheidene onderzoeken uitgevoerd op het gebied van effectief tanden poetsen en ze zijn erachter gekomen dat ongeveer 80% van de personen niet genoeg tijd spenderen aan het tanden poetsen. Ook ontdekte ze dat 60% van de personen hun achterste kiezen niet goed schoonmaakte (en in sommige gevallen helemaal niet).

De experts van Oral-B concludeerde dat de onderzoeksgroep hun tanden niet goed poetste en dat ze te hard poetste, niet lang genoeg poetste of sommige gebieden volledig oversloegen. Om deze reden werd de positiedetectie technologie ontwikkeld om deze problemen aan te pakken.

Goedkope Oral B Genius 9000S Review

Om te zien hoe goed je je tanden poetst, moet je telefoon ter hoogte van je hoofd geplaatst worden. Oral-B heeft een eenvoudige, maar effectieve oplossing voor dit bedacht met een smartphonehouder, die je makkelijk op een vlakke ondergrond kan plakken. Dit zal prima werken op de spiegel of tegels in je badkamer. De houder is aanpasbaar, zodat smartphones van alle afmetingen geplaatst kunnen worden.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Drievoudige druksensor technologie

oral b genious 9000s smartringTandartsen raden aan om je tandenborstel zachtjes over je tanden te laten glijden voor de beste resultaten. Het probleem is dat je dit vaak moeilijk te doen is met een handmatige tandenborstel omdat er in de meeste gevallen te veel druk wordt uitgeoefend tijdens het tandenpoetsen. Dit kan leiden tot tandvleesproblemen.

De Oral B Genius 9000S heeft een ingebouwde drievoudige druksensor technologie en als je je tanden te hard poetst, dan zal je een visuele melding krijgen via de SmartRing. Een led zal rood oplichten wanneer dit gebeurt. Je hoeft echter niks te doen, want de Oral B Genius 9000S zal automatisch de snelheid van de opzetborstel aanpassen en de pulsatiebeweging verlagen totdat de juiste borsteldruk bereikt wordt.

 

Afgeronde en 3D-opzetborstels

De afgeronde opzetborstels zijn wetenschappelijk ontworpen en worden aangeraden door tandartsen. Met deze opzetborstels kan je op moeilijke plekken komen waar andere opzetborstels niet bij kunnen komen.

Er wordt een 3D afgeronde opzetborstel meegeleverd, welke je zal helpen om lastige oppervlakte vlekken te verwijderen dankzij de polijstborstel. Je kan hiermee vanaf het eerste gebruik wittere tanden bereiken. Zoals geadviseerd wordt door de app, dien je deze opzetborstel te gebruiken voor whitening (het witten van je tanden).

 

Zes schoonmaakmodi

Oral B Genius 9000S functiesEr zijn zes schoonmaakmodi waar je uit kan kiezen bij de Oral B Genius 9000S. De keuzes zijn dagelijks schoonmaken, gevoelig schoonmaken, whitening, tandvleesverzorging, pro clean en tongreiniger. Om te schakelen tussen de verschillende modi hoef je alleen maar op de modusknop te drukken totdat je de gewenste modus hebt geselecteerd. Een indicator zal oplichten om te bevestigen dat je in de juiste modus zit.

 

Aanpasbare SmartRing en reiscase

Met de SmartRing zal je feedback kunnen zien over hoe je je tandenpoetst vanaf elke hoek. Je zal feedback ontvangen van de borsteltimer, de drukindicator en de verbinding via Bluetooth. Je kan de weergavekleuren aanpassen naar je eigen voorkeur.

Oral B genius 9000 smartring kleur instellen

De Oral B Genius 9000S wordt geleverd in een mooie reiscase waar je de tandenborstel en twee opzetborstel in kunt opbergen. Er wordt een USB-kabel meegeleverd en je kan de tandenborstel opladen in de case. De case heeft ook een USB-poort, zodat je je smartphone op kan laden.

Oral B Genius 9000S kopen review

 

Conclusie van deze Oral B Genius 9000S review

Wanneer je de Oral B Genius 9000S koopt, dan zal je op een compleet nieuwe manier naar tanden poetsen kijken. De ingebouwde technologie van deze tandenborstel biedt je alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je je tanden elke keer goed poetst.

Met de Oral B Genius 9000S zullen je tanden schoner aanvoelen en ze zullen er ook witter komen uit te zien. Het hebben van schone, gezonde en witte tanden is iets waar je niet echt een prijs op kunt plaatsen. Alhoewel deze elektrische tandenborstel zeker niet goedkoop is, is hij op de lange termijn de prijs zeker waard zijn, aangezien de kans groot is dat je minder dure tandartsbezoeken zult hebben.

Vergelijk prijzen nu bij:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reviewgigant
Logo