Over ons

Reviewgigant over ons

De missie van Reviewgigant is het aanleveren van onafhankelijke, betrouwbare informatie om je te helpen, zodat lastige koopbeslissingen makkelijker voor je worden. We publiceren talloze objectieve reviews over verscheidene producten, van antivirus software tot robotstofzuigers tot muziekinstrumenten.

Onze reviewers hebben elk een gespecialiseerde portfolio met producten en services en ze onderzoeken de markt en stellen de beste (koop) keuzes vast.

We focussen op de behoeften van de koper door content te plaatsen dat onpartijdig, geloofwaardig en grondig is. De producten en categorieën die we toevoegen en aanbevelen bieden duidelijke en waardevolle gebruikersvoordelen.

We willen zo duidelijk en transparant mogelijk zijn over hoe we werken en hoe we informatie en advies presenteren.

 

Wat doen we

We monitoren verscheidene markten om nieuwe trends te ontdekken waarna we vervolgens informatie over deze producten en/of services op onze website zetten. Binnen een categorie onderzoeken we mogelijk tientallen en soms zelfs honderden keuzes om uiteindelijk een korte lijst samen te stellen met meestal 10 beste producten. Die topproducten worden geëvalueerd, krijgen een score en worden gerangschikt.

 

Hands-on gebruik en evaluatie

Producten en services die we reviewen of bespreken proberen we altijd eerst zelf uit. We lenen ze van fabrikanten zonder voorwaarden of kopen ze zelf als normale consumenten. We proberen ze dan uit zoals elke gebruiker zou doen om de belangrijkste features en eigenschappen te identificeren en beoordelen.

 

Score & rangschikking

We gebruiken onze tests om informatie over prestaties, features, gebruiksgemak en andere eigenschappen te verzamelen. Aan deze data koppelen we scores en iedere eigenschap heeft een andere zwaarte, zodat we uiteindelijk op een algehele score uit kunnen komen. De producten worden vervolgens gerangschikt op basis van die scores.

 

Updates

Aangezien producten, services en markten na verloop van tijd altijd veranderen, updaten we wanneer nodig onze reviews en productbeschrijvingen om ervoor te zorgen dat we nog steeds de meest relevante informatie en het beste advies bieden. De score van een product kan mogelijk veranderen nadat nieuwe producten onderzocht zijn en nieuwe features en eigenschappen aan het evaluatieproces toegevoegd worden.

Reviewgigant
Logo