Warmtedeken Inventum HN197v review

De winter komt er weer aan en de nachten worden langzamerhand weer langer en kouder. Dan hunkeren we weer naar warme chocolademelk, warme truien en een lekker warm bed. Wanneer je ’s avonds graag in een heerlijk voorverwarmd bed stapt, is een elektrische deken als de Inventum HN197v warmtedeken misschien wel een uitkomst. Zo hoef je niet meer met dikke sokken in bed te stappen of je partner lastig te vallen met je koude voeten. In deze review zullen we de voordelen en nadelen onder de loep nemen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor de eventuele aankoop van dit elektrische deken.

»» bekijk hier de beste prijs, die vind je bij Coolblue »»

 

Inventum HN197v review:

Plus- en minpunten in één oogopslag

Positief

 • De temperatuur is naar wens in te stellen.
 • De warmtedeken schakelt zich automatisch uit.
 • De afzonderlijke lichaamsverwarmingszone en voetverwarmingszone.
 • De Inventum warmtedeken is te wassen in de wasmachine.

Negatief

 • Er is maar één plek voor de stroomtoevoer, waardoor de deken niet omgedraaid kan worden.

»» bekijk hier de beste prijs, die vind je bij Coolblue »»

 

Belangrijkste features

 • Twee verwarmingszones: de verwarmingszone voor het lichaam en een aparte voor de voeten.
 • Dit elektrische deken heeft maar liefst 9 temperatuur standen.
 • Inclusief een afstandsbediening met display om de temperatuur in te stellen.
 • Overhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling.
 • Afneembare LCD display.
 • Snelle voorverwarmingsfunctie.
 • Prijs tijdens review: bekijk op Coolblue

LEES OOK: Elektrisch deken kopen tips + TOP 10

 

Gebruiksgemak en prestaties

inventum hn197v elektrisch dekenHet Inventum HN197v elektrische deken past perfect op een éénpersoonsmatras, of op de helft van een tweepersoonsmatras voor als je partner het sneller warm heeft als jij. Wanneer je het erg koud hebt voordat je in bed stapt, kun je gebruik maken van de snelle voorverwarmingsfunctie van dit warmtedeken. In een goeie 15 minuten is het deken warm, dit in tegenstelling met andere dekens waar het snel 1 uur duurt. Zo hoef je niet lang te wachten om in een warm bed te stappen. Dit warmtedeken is gemakkelijk in gebruik door de afstandsbediening met LCD scherm. Hierop is duidelijk te zien welke temperatuur er ingesteld is, welke zone van het warmtedeken er is ingeschakeld en wat het gebruik in kWh is. Het Inventum warmtedeken heeft maar liefst 9 temperatuurstanden in de beide zones (lichaamszone en voetzone), welke eventueel afzonderlijk van elkaar in te stellen zijn. Dus wanneer je alleen koude voeten hebt, hoef je niet het gehele deken aan te zetten, maar alleen de warmtezone voor de voeten te gebruiken.

»» bekijk hier de beste prijs, die vind je bij Coolblue »»

Veiligheid

Niet alleen is het gebruiksgemak belangrijk, maar ook de veiligheid. Dat kan dit elektrische deken je zeker garanderen. Er zit namelijk een beveiliging op het deken tegen oververhitting, waardoor er geen kortsluiting en/of brand ontstaat in het deken. Daarnaast schakelt het elektrische deken zichzelf automatisch uit met behulp van een ingebouwde timer. Dit heeft naast een heerlijk warm gevoel ook een veilig gevoel en zo kun je zonder zorgen in slaap vallen.inventum hn197v warmtedeken

Het Inventum elektrische deken heeft een antibacteriële coating, waardoor deze langer fris en schoon blijft. Wanneer het warmtedeken toch vies geworden is, of het simpelweg tijd wordt om het bed te verschonen, kan deze mee gewassen worden in de wasmachine. De schakelaar met verlichting is eenvoudig van dit elektrische deken af te nemen, zodat het deken in de wasmachine gewassen kan worden.

LEES OOK: Warmtedeken kopen tips + TOP 10

 

Moet je de Inventum HN197v kopen?

Wanneer je een eenpersoons elektrische deken zoekt die gemakkelijk in gebruik is, overweeg dan zeker de Inventum HN197v aan te schaffen om je ’s avonds te verwarmen. Dit warmtedeken heeft zoals je hierboven gelezen hebt veel positieve en handige features, het enige waar je rekening mee dient te houden is dat het deken maar één plaats heeft voor de stroomtoevoer, waardoor het niet heel handig is het deken om te keren, want dan lig je op de kabel. Kijk dus goed waar je stopcontact zich bevindt bij je bed alvorens het deken te kopen. Wanneer dit geen probleem is, raden wij iedere koukleum aan de Inventum HN197v te kopen. Wil je de Inventum HN197v kopen, kijk dan voor een scherpe prijs van €75,28 op Coolblue. Je krijgt ook nog eens 2 jaar garantie op dit elektrische deken.

 

Conclusie Inventum HN197v review

Wij zijn enorm enthousiast over dit product. Hij is makkelijk in gebruik, veilig door de overhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling, snel opgewarmd in de twee verschillende zones en zelfs te wassen in de wasmachine. Wat kunnen we nu nog meer verwachten van een elektrische deken?

»» bekijk hier de beste prijs, die vind je bij Coolblue »»


Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte dekens volgens:

 

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reviewgigant
Logo