Beste deurbel met camera kopen? TOP 10 + reviews

Eén van de belangrijkste dingen die je moet kopen wanneer je bezig bent met de beveiliging van je huis, is een deurbel met camera, zodat je kan zien wie er bij de voordeur staat. Er bestaan veel geweldige systemen, waarbij sommige batterijen gebruiken en andere weer een draad die je moet verbinden met het elektrische systeem in je huis. Ook kan je kiezen uit systemen die een signaal sturen naar een monitor in het huis of één die direct het signaal naar je smartphone verstuurt. In dit artikel zullen we vijf van de beste deurbellen met camera met je delen, maar eerst zullen we eens kijken wat de voordelen van dit soort deurbellen zijn.

Bekijk de TOP 10 bestverkochte camera deurbellen volgens:

 

Je kan zien wie er bij de deur staat

De primaire feature van een deurbel met camera, is dat je de bezoeker die bij de deur staat kan zien voordat je deur open doet. Een camera met deurbel neemt de video op en verstuurt deze naar je handset, waardoor je kan zien wie er bij de deur staat. Het is goed om van te voren te weten wie er bij de deur staat zonder dat ze jou kunnen zien. We hoeven vast niet de praktische nuttigheid van dit met je te delen.

LEES OOK: Wifi deurbel kopen gids

 

Spreek met bezoekers voordat je de deur opent

Nog een handige feature die sommige modellen hebben, is dat je met bezoekers kan spreken en zij je kunnen horen via een intercomsysteem. Zo kan je bijvoorbeeld een verkoper aan de deur snel afwimpelen.

 

Bekijk afbeeldingen van bezoekers offline

Aangezien dit soort deurbellen een digitale camera hebben, nemen ze direct een foto van de persoon die op de deurbel drukt en deze wordt naar de basisunit gestuurd. Je kan de foto’s van de bezoekers offline bekijken wanneer je thuiskomt, zodat je weet wie er langs is gekomen terwijl je de deur uit was. Een geweldige feature om te hebben en je hoeft niet meer te gokken of er iemand langs is geweest.

 

Nachtzicht ondersteuning

Je kan bezoekers gedurende de avond zien bij sommige modellen die deze feature hebben. Zodoende hoef geen buitenlamp aan te laten staan om de persoon te zien. Naast dat dit een handige feature is, bespaar je ook een beetje op je elektriciteitsrekening.

Bekijk de TOP 10 bestverkochte camera deurbellen volgens:

 

Creëer een beveiligingssysteem

De veiligheid in je huis is erg belangrijk, vooral in dit huidige tijdperk waarbij zowel de man als vrouw werkt. Een beveiligingssysteem kan mogelijk gevaarlijke situaties voorkomen. Door het gebruik van een draadloze deurbel met camera en intercomsysteem kan je een simpel beveiligingssysteem creëren, zodat je bezoekers die voor de deur staan in de gaten kan houden. Nu hoef je je niet meer druk te maken over je partner terwijl je de deur uit bent.

 

TOP 5 deurbel met camera

Laten we nu eens een kijkje nemen naar de vijf beste deurbellen met camera.

Ring video deurbel met Wi-Fi camera

Deurbel Met Camera ringDe draadloze deurbel met camera van Ring Wi-Fi laat je niet alleen zien wie er aanbelt wanneer je boven bent, maar ook als je in het centrum van de stad bent. De Ring Wi-Fi deurbel met camera synchroniseert met je bestaande Wi-Fi netwerk in je huis en stuurt een videosignaal rechtstreeks naar je smartphone of tablet. Ook zit er een ingebouwde bewegingssensor in, zodat een video start wanneer mensen naar je deur lopen, maar niet aanbellen en hij stuurt een videosignaal rechtstreeks naar de cloud, zodat je er makkelijk toegang tot hebt, zelfs als je op vakantie bent. Je kan deze deurbel met camera laten werken op de ingebouwde batterij of hem verbinden met je elektriciteitssysteem.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Docooler video intercomsysteem

Deurbel Met Camera docoolerDe deurbel met camera van Docooler wordt geleverd met een volledig intercomsysteem, zodat je een gesprek kan voeren met de persoon die voor je deur staat. Jij kan de bezoeker bekijken, maar hij of zij kan jou niet zien terwijl je praat. Met een simpele druk op een knop kan je de deur of hek naar je huis openen. De kleurencamera zorgt voor scherpe foto’s en je kan maximaal 100 foto’s opslaan in het interne geheugen. Aangezien deze unit verbonden moet worden met je elektriciteitssysteem kan je hem naast je normale deurbel gebruiken als je dat wilt.

 

Skybell

Deurbel Met Camera skybellDe Skybell deurbel met camera maakt het mogelijk om verbinding met het videosignaal te maken met je iOS of Android mobiele apparaat en je kan zelfs de On Demand feature gebruiken, om het beeld te activeren wanneer niemand bij de deur staat. Skybell wordt verbonden met je bestaande deurbel, zodat je het bekende geluid behoudt en hij wordt verbonden met je elektriciteitssysteem, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over een lege batterij. Een unieke feature van deze deurbel met camera is de infrarood nachtzicht, waardoor je duidelijk kan zien wie er voor de deur staat in het donker.

Vergelijk prijzen bij:

 

Magicfly deurbel met camera

Deurbel Met Camera magicflyDe geweldige flexibiliteit van deze deurbel met camera van Magicfly, is dat je de video-ontvanger waar je maar wilt in je huis kan plaatsen. Dit maakt het mogelijk om te zien wie er op je deurmat staat wanneer je in de keuken het avondeten klaarmaakt of wanneer je een luie dag in het bed hebt. Het is ook mogelijk om extra monitoren aan te schaffen, zodat je niet naar beneden hoeft te rennen om te zien wie er bij de deur staat. Je kan kiezen uit 16 ringtones en je hoeft je geen zorgen te maken wanneer het regent of sneeuwt, want hij heeft een regenbescherming om hem tegen dit soort weersomstandigheden te beschermen.

 

Aiphone video deurstation

Deurbel Met Camera aiphoneDe camera van het Aiphone video deurstation heeft een erg wijde kijkhoek en je kan de camera draaien, zodat je een ongewenste indringer kan bekijken terwijl deze persoon denkt dat je hem of haar niet kan zien of je kleine buurmeisje die koekjes wil verkopen. De LCD monitor activeert automatisch wanneer iemand bij de voordeur staat en je kan de mogelijkheid om de deur op afstand te openen toevoegen.

 

Conclusie Deurbel met camera kopen

Uiteraard zijn er nog veel meer modellen beschikbaar en je moet de deurbel met camera kopen die het beste bij je wensen en behoeften past. Er zijn veel webwinkels die dit soort deurbellen verkopen, maar er zijn ook genoeg lokale winkels die deze in hun assortiment hebben. Zorg ervoor dat je alle opties en features goed met elkaar vergelijkt, zodat je uiteindelijk een weloverwogen keuze kan maken. Het is het zeker waard voor een veilig huis.

Bekijk de TOP 10 bestverkochte camera deurbellen volgens:

 

LEES OOK: Wifi deurbel kopen gids

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reviewgigant
Logo